Ydelse fra Ahelp.


Der er mange forskellige ydelser og services fra Ahelp, det strækker sig fra nyheds mail, som er gratis. Og til at hjælpe familier i forskellig grad, såsom intervention, og almindelig telefon konsultation.

Nedenfor er nogle af vores ydelser og support listed.

1
Vores nyheds mail

Vores nyheds mail er gratis, og der kommer mange tips og forslag til at få en bedre tilværelse, selv om der er alkohol med i tilværelsen.

Vores nyheds mail kommer 1 til 2 gange om måneden du kan tilmelde dig her

2
Vi holder et informations foredrag

Dette foredrag er popurlært, det giver indblik i hvad alkoholisme er, sådan at det bliver mere forståeligt hvorfor misbrugeren ikke bare lader være med at drikke. Hvad betyder det for familien at have en misbruger i sin midte.

Der er også mulighed for at stille spørgsmål

3
Foredrag om karrusellen benægtelse.

Sygdommen alkoholisme, har mange hjælpere, den største af dem, er benægtelsen, alle benægter der er noget galt, det er et teaterstykke i 3 akter, som bliver spillet igen og igen. Skuespillerne er misbrugeren familien og arbejdspladsen. Dette foredrag giver indblik i mange problemstillinger.

4
Foredrag om intervention

Intervention er et meget kraftfuld værktøj. Det er et møde som de pårørende sætter i stand, således at misbrugeren får et tilbud som er svær at afslå. Men der er nogle betingelser som skal være til stede for at det er muligt at gennemføre, og det bliver gennemgået i dette foredrag. Vil du vide hvad?

5
Workshop om at komme fra alkoholhelvede, til en sund og lys livsstil

Denne workshop er en løbende process, den strækker sig over flere måneder, hvor du bliver guidet til at finde dig selv, og derfra videre til den livsstil som er værd at leve. Denne ydelse er yderligere beskrevet her.

Her er hvad vi har lige nu beskrevet, men skulle du ikke finde lige hvad du synes du har brug for, så kontakt os endelig på mail, og vi finder en løsning til dig.

Vi udvikler til stadighed nye ydelser, så har du specielle ønsker så tager vi gerne hensyn til dette.